EK Skimboarden op elfde editie Noordwijkse Kiteboard Open

Het strand van Noordwijk staat tijdens het Pinksterweekeinde voor de elfde keer in het teken van het Kiteboard Open (KBO). De beste kitesurfers nemen deel aan het jaarlijkse evenement, waar deze keer ook gestreden wordt om de Europese titel skimboarden. Internationale topkiters als voormalig wereldkampioen Kevin Langeree en Noordwijkers Ruben Lenten en Jalou Langeree tonen op het water hun kunsten.

 

 

Het KBO is het grootste kiteboardevenement van Nederland en biedt drie dagen lang een gevarieerd programma. Internationale topkiters als voormalig wereldkampioen Kevin Langeree en Noordwijkers Ruben Lenten en Jalou Langeree tonen op het water hun kunsten. Zij nemen onder meer deel aan de Xpression session, één van de absolute hoogtepunten van het KBO. Naast de actie op het water valt er ook genoeg te beleven op het strand dankzij een dynamische mix van clinics, liveoptredens en party’s.

Ben je zelf nog niet zo behendig met een board? Neem dan deel aan de gratis clinics die tijdens het KBO op het strand van Noordwijk worden aangeboden. Toekomstige surfdudes en -chicks kunnen zich aanmelden voor sessies kitesurfen, golfsurfen, skimboarden en stand up paddling.

Zowel toegang tot het evenement als de clinics zijn gratis. Neem gerust zelf een kijkje op 23, 24 en 25 mei!

Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Win Ek dress voor stijlvolle supporters Nederlands elftal
Lees ook:Tweezerman luxe editie: Charmed Slant Tweezer collection
Lees ook:Primark Almere gaat woensdag 12-12-12 open!
Lees ook:December 2013 gaan deuren Primark Eindhoven open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>