MS Mode brengt vrouwen voetbalkennis bij

Veel vrouwen hebben weinig met voetbal. Sterker nog, ze snappen het niet, omdat ze minstens de helft van alle spelregels en voetbaltermen niet kennen. MS Mode brengt daar tijdens het WK 2014 verandering in. Terwijl de mannen gespannen op de bank zitten en termen als buitenspel en schwalbe je om de oren vliegen, spijkeren de vrouwen hun voetbalkennis bij tijdens het shoppen.

Vrouwen beleven het WK voetbal heel anders dan mannen. Vier van de tien vrouwen zijn met andere dingen bezig tijdens de wedstrijd, zoals met de mensen om hen heen of met social media. Online shoppen tijdens de wedstrijd is vrouwen dan ook niet vreemd.

Tot en met 13 juli staat voetbal centraal op www.msmode.nl. De modellen verbeelden bekende voetbaltermen en geven uitleg over de spelregels. Een corner of een puntertje wordt ineens begrijpelijke taal. Bovendien dragen de modellen de nieuwste zomercollectie. Voor de vrouwen betekent dit twee vliegen in een klap; terwijl ze online de nieuwste zomercollectie shoppen, doen ze speelsgewijs voetbalkennis op.

Zo maakt MS Mode tijdens het WK zowel de mannen als de vrouwen blij. Wie echter denkt dat mannen zich irriteren aan vrouwen en liever voetbal met hun maten kijken, heeft het bij het verkeerde eind. Meer dan 60% van de mannen vindt het juist gezellig om met vrouwen te kijken. Kijk voor meer leuke voetbal weetjes, de spelregels en de nieuwe zomercollectie op de site.

Lees ook:Vrouwen kijken tijdens WK alles behalve de wedstrijd
Lees ook:‘Liplezen’ bij vrouwen verleden tijd
Lees ook:Victoria Koblenko heeft een duidelijke mening over mode
Lees ook:Stijlicoon Minnie Mouse krijgt eigen mode must haves
Lees ook:Jack Osbourne heeft Multiple Sclerose (MS)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>