Vrouwen kijken tijdens WK alles behalve de wedstrijd

4 op de 10 vrouwen krijgt nog niet eens de helft van de wedstrijd mee, omdat ze met andere dingen bezig is, zoals de mensen om zich heen en social media. Een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal is voor hen vooral een gezellig uitje. Bijna de helft (46%) van de mannen wil echter alleen maar naar de wedstrijd kijken en hierover praten.

77% van de mannen kijkt bijna de hele wedstrijd. Daarnaast hebben zij kennelijk ook nog tijd om te flirten (14%). De vraag is of vrouwen hiervoor openstaan. 1 op de 5 vrouwen lijkt vooral oog te hebben voor al het moois in het veld en zij hopen – ondanks het verbod – dat de spelers toch hun shirt uittrekken na het maken van een doelpunt.

Vrouwen kletsen tijdens een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal het liefst lekker bij (72%) en 49% kijkt regelmatig op social media. Drie op de vier vrouwen vindt het dan ook geen probleem om tijdens de wedstrijd even een drankje te halen.

Het onderzoek is in opdracht van Jillz uitgevoerd door onderzoeksbureau Panelwizard.

Lees ook:MS Mode brengt vrouwen voetbalkennis bij
Lees ook:Tachtig procent van de vrouwen lakt nagels in de zomer
Lees ook:Zes op de tien vrouwen is onzeker over spiegelbeeld
Lees ook:Oranje tijdens WK aanmoedigen in huispak Roy Donders
Lees ook:Wist je dat de meeste vrouwen cameraschuw zijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>