Daten met Robin van Persie, Daley Blind en Wesley Sneijder

Het WK is vanavond gestart. Met welke ogen kijken single meiden hier eigenlijk naar? Wat blijkt Robin van Persie is met een ruime meerderheid (39 procent) verkozen als leukste voetballer van Nederland. Op een tweede plek eindigde Daley Blind met 28 procent. Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar delen een derde plaats met 23 procent. Jean-Paul Boetius, een jong talent van het Rotterdamse Feyenoord, soort met 3 procent het laagst en viel helaas ook net buiten de selectie van Van Gaal.

Op de vraag met welke internationale voetballer zij het liefst op date willen gaan, antwoordt het overgrote deel (33 procent) dat Christiano Ronaldo de perfecte date zou zijn. Erg verrassend is het resultaat niet, de van origine Portugese voetballer Christiano Ronaldo staat bovenaan bij alle ondervraagde Europese landen, op de voet gevolgd door de Lionel Messi (27 procent).

Alhoewel een groot deel van de vrouwelijke singles aangeeft niet veel met voetbal te hebben, zegt de helft deze zomer wel naar het voetbal te gaan kijken. Al wordt voetbal kijken in de kroeg door 43 procent niet gezien als de beste omstandigheid om iemand te ontmoeten, denkt één op de drie single vrouwen dan toch zeker leuke mensen te leren kennen.

Wanneer het op daten aankomt maakt het eigenlijk niet uit of de man in kwestie groot voetbalfan is, zo blijkt uit het onderzoek van Lexa. 84 procent maakt het niets uit of hij hetzelfde team support, zolang hij maar leuk is. Wanneer er tijdens een date wordt voorgesteld om voetbal te kijken geeft 43 procent zelfs aan om voor te stellen iets anders te doen. Ondanks het dikke salaris wat de voetballers binnenhalen, zegt 40 procent van de singles liever niet met een bekende voetballer te willen daten.

Lees ook:Kijkje in leven Yolanthe en Wesley Sneijder Cabau
Lees ook:Yolanthe Sneijder-Cabau kan Wesley niet missen
Lees ook:Van God Los met Kim Feenstra en Yolanthe Sneijder Cabau
Lees ook:Daten en online delen in Samen Single bij Net5
Lees ook:Naakt Daten? Dit vinden wij van Adam zkt. Eva

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>