Speciale schoenen om te bootcampen

Fitness in de sportschool? Zó 2012… Push-ups, squats, burpeers, hardlopen, sit-ups en lunges doe je tegenwoordig in de buitenlucht met de nieuwste sporttrend: bootcampen! Afkomstig van trainingen in het leger, ga je back to basic, de natuur in. The Bootcamp Club biedt work-outs door het hele land, onder begeleiding van gerectificeerde instructeurs. En voor extra support aan je voeten introduceert outdoormerk Teva haar nieuwste innovatie, de TevaSphere. Een schoen die speciaal is ontwikkeld voor outdoor fitness op diverse ondergronden.

Fitnessen in het park, over bruggen of langs de stad; voor bootcamp is elk terrein geschikt. De sport is de afgelopen jaren in populariteit sterk toegenomen, net zoals ook andere outdoor sporten: mud runs en obstacle en adventure races. Een gezonde manier van sporten, waarbij je het hele lichaam traint en geen fitnessapparatuur meer nodig hebt. Veel sporters laten daarom de sportschool achter zich en geven zich over aan de verslavende bootcamp-trainingen.

De perfecte bootcamp-gear
Door de afwisseling van verharde en onverharde terreinen, kun je tijdens het bootcampen niet zonder speciale uitrusting aan je voeten. Teva’s nieuwste innovatie is de TevaSphere, ontstaan na een grondig onderzoek van vier jaar. De ronde hiel in de zool zorgt voor een natuurlijke drukverdeling en een efficiënte manier van lopen. Daarnaast krijg je extra stabiliteit door twee zogenaamde pods onder de zool; verstevigers die steun bieden bij sporten op diverse ondergronden.

“Goede schoenen zijn erg belangrijk tijdens het bootcampen. En vooral de stabiliteit die ze moeten geven. Met geschikte uitrusting kunnen we ons nog beter focussen op waar we goed in zijn: bootcampen. Daarom adviseren we TevaSphere,” aldus Barbara den Bak, eigenaresse van The Bootcamp Club. De club groeit nog steeds en telt momenteel zo’n 20.065 leden. Nieuwsgierig geworden? Ga naar teva-nl.com of kijk op de site van The Bootcamp Club.

TevaSphere is bij een beperkt aantal dealers en bij Thebootcampclub.nl verkrijgbaar in dames- en herenuitvoeringen, waaronder TevaSphere Speed, TevaSphere Trail eVent en Trail Mid eVent. De prijzen variëren van € 119,95 tot € 149,95.

Lees ook:Zomerse schoenen en tassen om bij weg te dromen
Lees ook:Koralline: voor leuke outfits om te stappen
Lees ook:Mannen om van te dromen..
Lees ook:Een boek om helemaal vol te pennen!
Lees ook:Dit is je kans om model te worden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>