Festival look: foto’s van Primark collectie

Het festivalseizoen is weer begonnen en Primark is er ook bij! Primark heeft voor deze zomer een festivalcollectie ontwikkeld met veel bohemian grunge en hippie-achtige invloeden. Meiden.blog.nl heeft foto’s van deze collectie voor je.

Van clashing prints en DIY denim items voor crowdsurfers tot heerlijk golvende midi jurkjes en zijden kimono jasjes voor all-night-ravers. Stijlvolle maxi-jurken, bohemian sandaaltjes en bewerkte bucketbags mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het leukste seizoen van het jaar. Hippe hoedjes en zonnebrillen tegen de brandende zon en stoere gesplaarsjes om lekker op te dansen maken je festivaloutfit helemaal compleet.

Stel je wishlist maar alvast samen, want de collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels in Hoofddorp, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere, Zoetermeer en Zaandam.

Lees ook:Festival proof met nieuwste collectie van Primark
Lees ook:Zin in de zomer met Primark! (Foto’s van collectie)
Lees ook:Foto’s Primark Nijmegen: opening, winkel, collectie
Lees ook:Ontdek de voorjaarscollectie van Primark (foto’s!)
Lees ook:Primark Zaandam: foto’s van deze nieuwe winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>