Met deze vrolijke armbandjes steun je ander meiden

Wij hebben de leuke armbandjes van Plan Nederland en A Beautiful Story gespot. Onder het label ‘Plan to Happiness’ hebben ze recent een collectie gelanceerd. Deze bestaat uit zes armbanden in verschillende kleuren en met verschillende symbolen.

Plan Nederland helpt en beschermt meisjes in ontwikkelingslanden, omdat ieder meisje de kans verdient uit te groeien tot de krachtige vrouwen die we tijdens Moederdag eren. Vrouwen die het verschil maken voor hun omgeving, voor hun kinderen. Met de speciale armbanden van ‘Plan to Happiness’ draag je bij aan de toekomstkansen van Nepalese vrouwen. Hun sieraden staan niet alleen symbool voor de kracht van vrouwen, maar zorgen er ook voor dat hun inkomen en de leefomstandigheden van hen en hun familie blijvend verbetert.

Bestellen kan via: www.plantohappiness.nl

Lees ook:Steun goede doel met je Return to Sender-aankoop
Lees ook:Steun goede doel met Girls First pump aan je voeten
Lees ook:Voel je als een ster op Ibiza met deze doeken
Lees ook:Borstel je haar met een doel; deze tool hoort er bij
Lees ook:Met deze schoenen maak je ieder festival onveilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>