Nieuwe Justin Bieber-parfum: The Key

Justin Bieber heeft weer een nieuwe parfum: The Key. Je kunt ‘m het beste omschrijven als een energiek geurtje met een scheutje sprankelende fristheid. De fruitige, bloemige musk geur prikkelt de zintuigen met een uitbarsting van sappige vruchten.

Geïnspireerd door Justin’s waardering voor cutting edge fashion en technologie, is de verpakking modern, fris en trouw aan Justin’s authentieke stijl. De flacon is voorzien van een moderne, hoogglans witte afwerking geaccentueerd door gouden reflecterende accenten. Op de flacon zit een gouden sleutel.

De sleutel vertegenwoordigt een oprecht symbool van Justin aan zijn fans. Hij wil hen eraan herinneren om altijd in jezelf te geloven. De sleutel is versierd met fonkelende steentjes en kan worden verwijderd en zelfs worden gedragen.
De doos is levendig en energiek, met een gouden grafische beeltenis. De grote aantallen sleutels in deze beeltenis staan voor het vermogen om de blijven geloven in het openen van dromen en deze in vervulling brengen.

De parfum is nu verkrijgbaar bij Douglas:
30 ml € 29,95
50 ml € 40,95
100 ml € 50,95

Lees ook:The Key van Justin Bieber; lekker geurtje
Lees ook:Opbrengst Justin Bieber Parfum Someday naar goede doel
Lees ook:Ruiken als Justin Bieber met zijn parfum Someday
Lees ook:Nieuwe album Justin Bieber verschijnt 15 juni
Lees ook:Monsif: nieuwe Justin Bieber?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>