Voel je als een ster op Ibiza met deze doeken

De hippies ontdekten haar paradijselijk schoonheid…het utopische eiland waar je optimaal vrij kunt zijn en oneindig mag stralen: Ibiza! Hier waan je je zonder gene als een echte ster, duik je onder in de weelde van de relaxte levensstijl, en kom je tot jezelf met een gevoel van happiness op ongekende hoogte. Dat alles en meer is Ibiza.

Kun je al deze elementen samenvatten in een item? Als iemand het kan, dan zijn het wel de makers van Star Ibiza, wiens roots diepgeworteld liggen in de magische feelgood-vibe van het eiland. Met hun fabulousl lichtgewicht doeken draag jij het authentieke Ibiza gevoel met je mee, waar je maar wilt. Creëer je eigen geluksmomenten met de Star Ibiza doeken, hul je in de fijne stoffen en sprankelende kleuren, stuk voor stuk geïnspireerd op de magie van Ibiza. Van zonsopgang tot zonsondergang.

Met de doeken van Star Ibiza, voel je je als een ster op Ibiza!

Lees ook:Klaar voor een zomer op Ibiza met Aztec-trend
Lees ook:Georgina Verbaan, Geza Weisz en Kees Tol in Verliefd op Ibiza
Lees ook:Verliefd op Ibiza wordt nu ook tv-serie
Lees ook:Filmtrailer ‘Verliefd op Ibiza’ met Jan Kooijman en Jim Bakkum
Lees ook:Louis Talpe en Sanne Langelaar ook in serie Verliefd op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>