Steun goede doel met je Return to Sender-aankoop

Wist je dat je het goede doel steunt als je bij HEMA een product van Return to Sender koopt? Meiden.blog.nl heeft drie must haves uit de nieuwe collectie geselecteerd.

Deze tashanger is gemaakt door de mensen van Amacoração, een groep samenwerkende vrouwen in de favela’s van de stad Recife in Brazilië. De coöperatie is opgericht door en voor vrouwen om een zelfstandig bestaan op te bouwen en te ontsnappen aan de dagelijkse ellende in de sloppenwijken. Dankzij de tashangers en andere decoratieve hangers hebben inmiddels meer dan 135 vrouwen hun leven een positieve draai kunnen geven en verdienen ze een eigen inkomen.

Ook deze papieren slinger wordt gemaakt door een klein papierbedrijfje dat gevestigd is in Kathmandu, Nepal. Namrata Dhakhwa richtte de organisatie op om in het door mannen gedomineerde Nepalese leven, werkgelegenheid te bieden aan vrouwen. Het milieuvriendelijke papier van de slinger is gemaakt van bast van de plant ‘Lokta’ uit de Himalaya. Dankzij de papierproductie genereren de vrouwen een eigen inkomen en kunnen ze bouwen aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.

Deze ketting is gemaakt door een familiebedrijf in het stadje Lampang in Thailand. Bij het familiebedrijf zijn 250 mensen in dienst, waarvan het overgrote deel bestaat uit vrouwen. Het koortje van de ketting is gekocht op de markt in Bangkok. Het hartje is gemaakt van keramiek, waarbij het logo er met een stempel is ingedrukt. Door het maken van de kettingen verdienen de werknemers een eerlijk inkomen.

Lees ook:Steun goede doel met Girls First pump aan je voeten
Lees ook:Met deze vrolijke armbandjes steun je ander meiden
Lees ook:Meiden maken eigen modemarkt voor het goede doel
Lees ook:Nicki Minaj lanceert lipgloss voor goede doel
Lees ook:Opbrengst Justin Bieber Parfum Someday naar goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>