Bas Kosters opent little [email protected] Souk

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor modeontwerper Bas Kosters. “Ik zocht al een tijd naar een goede plek om het merk beter zichtbaar te maken voor het Nederlandse publiek. Een winkel waar een selectie artikelen aangeboden wordt los van de inkoopseizoenen, eigenlijk een soort Best of Bas.”

Naast de beruchte piemellegging is er een keur aan items te koop: van de bekende poppen en broches, zijden sjaals, t-shirts, leggings en sweats met iconische prints, tot one of a kinds en Bas’ eigen magazine ‘Extra kak’. Speciaal voor de opening van de winkel heeft Bas nog enkele nieuwe items ontwikkeld. Zoals deze Hell O sweater. De winter is inmiddels begonnen en we hebben allemaal behoefte aan warmte en gezelligheid. De Hell O is een lekkere optimistische en warme trui. Het laat een vrolijke indruk achter bij een eerste begroeting. Zet jij de eerste stap? Hell O.

Bas Kosters’ little shop is tot stand gekomen door de bijzondere samenwerking met Pascalle van Dongen van kapperszaak ‘Le Souk’. ‘Qua stijl is Bas heel uitgesproken, terwijl onze salon heel sereen is. Deze tegenstelling is voor ons en voor Bas’ pop up store heel interessant.’ Het interieur, ontworpen door architecte Sylvia Hop, vormt een versmelting van de Bas Kosters Studio met Le Souk. ‘Het ontwerp is zo gemaakt dat er een zelfstandige constructie binnen de context van de winkel is geplaatst, waarbij Le Souk het uitgangspunt was. Uiteraard gecombineerd met de extremiteit van Bas Kosters.’

Het pittoreske pand aan de Wolvenstraat 5 in de befaamde negen straatjes van Amsterdam, is de komende 8 weken de plek om je eigen Bas Kosters item te scoren. De winkel is tot eind 2012 geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 10.00 – 19.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Voor echte liefhebbers is er elke zaterdag de mogelijkheid om van Bas zelf stijladvies te krijgen.

Little shop Bas [email protected] Souk
Wolvenstraat 5, Amsterdam

Lees ook:Bas Kosters: Zeefdruk Bonanza & MOTI Museum
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters
Lees ook:Bas Kosters Love, Fuck Yeah – ontdek s/s 2013
Lees ook:Addy opent flagship store in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>