Support & Play Rainbow Collection armband

Deze sportzomer lanceert Rainbow Collection de oranje campagne: Support & Play. Het doel: 500 kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld te laten sporten. Hoe? Door het fair trade Support & Play oranje armbandje in Nederland te introduceren. Met dit stijlvolle kralenarmbandje support je niet alleen Oranje, maar krijgen minder kansrijke kinderen over de hele wereld toegang tot sport en spel.

Het stijlvolle kralenarmbandje is dé verantwoorde Oranje accessoire van deze zomer. De opbrengst van het Support & Play armbandje gaat naar Right To Play. Deze stichting zet sport en spel activiteiten in voor de ontwikkeling van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Samen willen de organisaties deze zomer 500 kinderen toegang tot sport geven. Door middel van de sport- en spel activiteiten leren kinderen onder andere samenwerken en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Verkoopinformatie
Het armbandje laat zien dat Oranje gadgets ook stijlvol kunnen zijn. Het armbandje is onder andere te koop bij winkels als Esprit en de Bijenkorf. Ook organisaties als de Coffee Company en WAAR zijn enthousiaste partners van de campagne. Het Support & Play armbandje kost €2,50 en kan ook online besteld worden via supportandplay.nl.

Lees ook:Ontdek de nieuwste Havaianas; support Oranje op je slippers
Lees ook:Intens zwarte MAC mascara: Extended Play Gigablack Lash
Lees ook:Steun oranje en straatkinderen met WK armband Jozemiek
Lees ook:Een armband gevuld met zonnebrand
Lees ook:Miss Sporty rainbow color quickly dry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>