Valentijnsdag: last minute tips vow cadeautje

Valentijnsdag: dinsdag is het weer zover. Heb jij al een kaartje geschreven voor je geheime liefde of heb je al een cadeau gekocht voor je verkering. Heb je echt geen enkel idee, dan ontdek je hier een hoop last minute tips.

Zo hebben wij de afgelopen tijd natuurlijk al allerlei ideetjes met jullie gedeeld. Deze staan hier allemaal op een rijtje. Maar ook op mijn andere blog: http://shoppen.blog.nl zijn diverse Valentijnsberichten geplaatst. Inspiratie op doen voor een cadeau? Klik dan hier voor de nieuwste tips of duik terug in de tijd en bekijk de tips van vorig jaar.

Lees ook:Last minute cadeau voor Valentijnsdag scoren: tips!
Lees ook:Snel naar de winkel… last minute moederdag tips
Lees ook:Valentijnsdag volgens Barbie en Ken; met tips voor singles
Lees ook:Vaderdag: last minute cadeaus shoppen
Lees ook:Alterna’s 2 Minute Touch-Up getest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Valentijnsdag: last minute tips vow cadeautje

  1. cor

    wil ook met jou op email afspreken ,,,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>