Pull & Bear opent grootste winkel in Rotterdam

Misschien heb je er al iets over gelezen, maar ik wilde het toch nog even met jullie delen. Pull & Bear – een zusje van Zara en Berska – opent aanstaande vrijdag een winkel in Rotterdam.

Momenteel zijn er al Pull & Bear winkels in Den Haag en Tilburg, maar deze zaak wordt de grootste ter wereld. Deze flagshipstore staat garant voor maar liefst 1.000 m2 shopplezier.

Jij kan er bij zijn!
Het wordt echt een mega feest met een DJ, hapjes en drankjes, heel de avond 20 procent korting en nog veel meer! Voor diegene die uit Amsterdam komen is er een bus geregeld die vertrekt vanaf de Marnixstraat 250 bij het Qparking busstation. Deze zal om half vier vertrekken en om tien uur weer terug gaan. DJ Cata Pirate zorgt voor een topstemming onderweg. Ook hier zullen er hapjes en drankjes zijn.

Wil je aanwezig zijn, mail dan naar [email protected]. Geef je naam door en laat weten of er een plekje gereserveerd dient te worden in de bus.

Lees ook:Tweede Monki winkel opent in oktober in Rotterdam
Lees ook:Grootste Nederlandse Primark winkel in Den Haag
Lees ook:Grootste Primark Nederland opent vandaag in Almere! (Live!)
Lees ook:Primark opent winkel in Eindhoven!
Lees ook:Monki opent 16 maart in winkel in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>