Origineel cadeau: de Dushi Like You!

Een zwangere tante of jarige vriendin? Verras de persoon in kwestie met een persoonlijke, ‘op maat gemaakte’ knuffel. Je kunt deze Dushi Like You zelf ‘pimpen’: je kunt kiezen uit verschillende huidkleuren, haartypes, boekjes, personal labels, petjes, brilletjes, jurkjes, jeans en sneakers.

Geef Dushi kado als verklaring van de liefde, bij een verjaardag, de geboorte van een kind, als iemand gaat emigreren, of gewoon zomaar! Je kunt jouw knuffel versturen met een persoonlijke boodschap en bent hiervoor rond de € 25,- kwijt.

Neem snel een kijkje op de website!

Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:So You Think You Can Dance lanceert Facebook App

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>