Handjes thuis in de kroeg

Kleren uitzoeken, check. Optutten, check. Klaar om te gaan? Voor je uitgaat wil je er natuurlijk goed uitzien. En dat lukt de meiden van tegenwoordig uitstekend. Misschien soms een beetje te goed want in de kroeg gebeuren wel eens dingen die je liever niet meegemaakt had. Seksuele intimidatie bijvoorbeeld. Vier op de tien meiden overkomt het.

Tijdens een avondje stappen zijn er leuke boys genoeg. Maar niet alle jongens kunnen blijkbaar hun handen thuishouden. Uit een online enquête van Fancy bleek dat vier op de tien meiden wel eens lastig is gevallen tijden het stappen. Vieze opmerkingen, een tik op je kont of zelfs aanrandingen komen vaak voor.

Een opmerking is tot daaraan toe en zeker als iemand gedronken heeft floept zoiets er wel eens uit. Maar er zijn mensen die duidelijk de grens niet kennen. Zo komt het soms voor dat een meisje tegen haar zin een hand in haar slipje vindt. Dat kan echt niet.

Heb jij wel eens te maken gehad met seksuele intimidatie? Of valt het allemaal wel mee bij jou in de kroeg?

Bron: NU.nl
Foto: By Dirty Mafia [CC-BY-SA-3.0], from Wikimedia Commons

Lees ook:Blog van Britt: Ik hoor thuis in de metro die stinkt naar pis.
Lees ook:Kijkje thuis bij Jan Kooijman in de TROS TV SHOW
Lees ook:New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag
Lees ook:Hot & Cold masker: professionele beautybehandeling thuis
Lees ook:Weg met ongewenste haartjes; thuis waxen met BaByliss

1 Reacties // Reageer

One thought on “Handjes thuis in de kroeg

  1. Corset-lover

    Als je ziet hoe sommige meiden gekleed gaan, hun vormen tonen, hun (vaak) grote tieten uitdagend half bloot en jurkje of rokje zo kort dat het stringslipje bij het minste of geringste beweging zichtbaar is. Begrijpelijk dat ze vieze opmerkingen te horen krijgen en betast worden. Die het maar wat “aangenaam” vinden als hun grote tieten en kont betast worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>