Recensie: culinaire cadeautjes

Het is niet altijd makkelijk om iemand een cadeautje te geven voor een verjaardag. Je bent druk, het schiet erbij in of je hebt simpelweg niet zoveel geld te besteden. Maar soms is een creatief cadeau het beste cadeau en daarvoor hoef je echt niet diep in de buidel te tasten. In het boek Culinaire cadeautjes vind je inspiratie voor de soms nogal moeilijk opgave.

 

 

 

Oke, misschien schuilt er niet in ieder van ons een creabea maar voor de ideetjes in dit boek is dat ook niet echt nodig. Als je niet zoveel te besteden hebt kun je ook gerust een culinair cadeautje geven. Geef een heerlijke zelfgemaakte taart. Of vers gemaakte limonade in een zelf versierde limonadefles. In Culinaire cadeautjes staan voorbeelden, sjablonen en recepten in om de leukste taarten, koekjes, serviezen of sausjes te maken.

Het is een erg mooi boek met duidelijke beschrijvingen, simpele maar lekkere recepten en mooie foto’s. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van illustraties. Deze verduidelijken de recepten en beschrijvingen met wat je ermee kunt doen.

Als voorbeeld: chocoladetruffels. Als eerste staat erbij hoe je het bakje maakt waar je ze in kunt verpakken. De benodigdheden staan erom heen getekend. Op de volgende bladzijde staat het gerecht voor de chocoladetruffels en hoe je ze moet bereiden.

 

Lees ook:Recensie: Mooier fit, Women’s Health
Lees ook:Betaalbare cadeautjes voor decembermaand bij Ikea
Lees ook:Moederdag cadeautjes Douglas ook leuk voor jezelf
Lees ook:Recensie Daglicht: ‘Niet vanaf de eerste minuut boeiend’
Lees ook:Moederdag 2014: originele cadeautjes voor mama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>