Philosophy kerstcollectie

Er zullen de aankomende tijd steeds meer leuke en winterse berichten online komen. Want he, het wordt nou eenmaal winter. De blaadjes vallen alweer van de bomen en de dagen worden korter. Het is dan erg fijn om jezelf na een lange dag even in de watten te leggen. Philosophy komt met een winterse collectie, Merry&Bright. Deze ligt vanaf november in de winkel en is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris.
De producten zijn al langer verkrijgbaar bij Ici Paris. Vanaf november is er een exclusief kerstcollectie. Leuk! Denk aan echte winterse geuren zoals cranberry, sinaasappel, grootmoeder appeltaart, gingerbread cookie. Naast het feit dat de flacons los te koop zijn, kun je ze ook in cadeauverpakking halen. Zoals de Holiday wishes. Daar zit een Shower gel, bodylotion en lipgloss in. Maar er zijn meer van deze cadeauverpakkingen. Leuk om te geven en om te krijgen.

Weet je wat er zo bijzonder is aan deze leuke flacons. Op elke fles zit een recept voor een gingerbread, voor grootmoeders appeltaart, of voor een sinaasappel spritzer. Zo kun je het niet alleen gebruiken in de douche, maar ook in de keuken. In de collectie zit ook een handcrème en gezichtscrème.

Lees ook:Ontdek kerstcollectie BE Creative Make Up
Lees ook:review: Philosophy loveswept
Lees ook:Meidenblog test exfoliating wash van Philosophy
Lees ook:Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion getest
Lees ook:Maak kennis met Rihanna MAC Holiday make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>