Barbie is terug, nieuwe collectie Wildfox

Dit bericht zal voor veel meiden waarschijnlijk een nostalgisch gevoel geven. Wildfox komt met iets nieuws namelijk: Barbie meets Wildfox. De inspiratie voor een nieuwe collectie wordt gehaald uit Barbie. Dat betekent dus extra veel roze, heerlijk zittende kleding en inderdaad.. nog meer roze.

De makers zijn geinspireerd geraakt door slaapfeestjes, filmklassiekers, oude boeken, vintage t-shirts, vrouwelijke iconen en hun vriendschap. Wildfox is gebaseerd op liefde en het plezier hebben met je beste vrienden. Het merk is voor iedereen op de wereld die gelooft in liefde en vooral in zichzelf.

Het is tegenwoordig normaal om jezelf extravert aan te kleden dus niemand zal er raar van opkijken als je met barbiekleding loopt. Barbie is een stukje jeugdsentiment en werd daarom teruggebracht door de makers zodat zij hun kindertijdperk konden herleven. De modellen zijn dan ook net Barbie in real life. Met hun lange blonde haren en hippe zonnebrillen showen zij de nieuwe collectie.

Hoe leuk is deze collectie? Wauw!


 

Lees ook:Elvis is de nieuwe vriend van Barbie
Lees ook:Vajèn en Alexandra zingen titelsong nieuwe Barbie film
Lees ook:Scripted Reality serie Overspel in de liefde is weer terug
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Everybody Dance Now is weer terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>