Russische studente verkoopt Mercedes met Swarovski om dierenasiel te redden

Een grote brand veroorzaakte een grote ramp in het Manchester dog’s home afgelopen week. Meer dan 150 hondjes zijn dakloos geworden en 60 zijn er overleden. Dat de honden nu geen onderdak meer hadden raakte de Russische miljonair Daria Radionova in haar hart. Om de puppy’s te redden verkoopt ze haar Mercedes die is beplakt met een miljoen Swarovski kristallen. Wauw!

De Mercedes heeft een waarde van 32.000 euro en is beplakt met steentjes ter waarde van 25.000 euro. Een speciaal team heeft twee maanden gewerkt aan de auto. De steentjes moesten er namelijk stuk voor stuk met de hand opgeplakt worden. Daria verkoopt speciaal om de hondjes te redden haar auto. De studente wil het geld inzamelen voor alle dakloze hondjes.

Niet alleen Daria heeft geld geschonken ook voetballer Mario Balotelli zamelde meer dan 1 miljoen euro om het asiel op te bouwen.

 

Lees ook:Meisje wil duizenden euro’s om haar te laten knippen
Lees ook:Shopt Sylvie om scheiding met Rafael te vergeten?
Lees ook:New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag
Lees ook:Sandra van Nieuwland: Eigen muziek gek om te horen
Lees ook:Speciale schoenen om te bootcampen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>