‘Dit Was Het Nieuws’ is terug bij RTL4

Soms is er niks lekkerder dan gewoon op de zaterdagavond thuis op de bank tv te kijken. Daarom is er goed nieuws voor de fans van ‘Dit Was Het Nieuws’. Vanaf 4 oktober is het programma zes weken lang terug op de zaterdagavond bij RTL4.

 

 

 

Het is alweer het vijfde jaar dan Harm Edens, Raoul Heertje en Thomas Acda het laatste nieuws brengen. Ze doen dit altijd op een geheel eigen manier. Het decor is hetzelfde gebleven alleen de teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda worden nu bijgestaan door onder andere Q-music DJ Mattie Valk en Wietze Jager, presentator Maxim Hartman en nog veel meer. De zaterdagavond is dus voorlopig weer gevuld met fijne afleveringen van ‘Dit Was Het Nieuws’.

 

Lees ook:Contract RTL 5 goed nieuws voor fans Jan Kooijman
Lees ook:Joey Ferre: “Het is altijd even wennen wanneer ik mijzelf terug hoor of zie op televisie”
Lees ook:Zwart-wit is het dit voorjaar helemaal
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Oranje is het helemaal bij MAC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>