Getest: Daisy Dream by Marc Jacobs

Het lijkt wel of het flesje rechtstreeks uit een sprookjesboek komt. Helder lichtblauw met een goud randje en witte bloemetjes. De parfum Daisy Dream van Marc Jacobs is een echt cadeautje voor ieder meisje.

Daisy Dream is geïnspireerd door de energie van daisies oftewel madeliefjes en een hemelsblauwe lucht. Speciaal voor meiden.blog is deze parfum getest.

Het flesje ziet er zoals beschreven dus uit alsof het uit een sprookjesboek komt. De parfum is lichtblauw van kleur, net zoals een heldere luchtblauwe lucht is. De hals is versierd met witte madeliefjes. Op de dop zitten witte daisies met gouden knoppen. Erg sierlijk. Het flesje is alleen al erg mooi om gewoon in jouw kamer te hebben staan. Daisy Dream is zoals beschreven: een mix van elegantie en vrouwelijkheid. Dus als je je op en top vrouwelijk wil voelen, dan is dit geurtje ideaal ladies.

Het heeft een heerlijke lichte en frisse geur. Ik heb de parfum ‘s ochtends opgespoten en zelfs na een flinke workout in de sportschool rook je de parfum nog erg goed. Ik heb per keer twee tot drie spuitjes opgedaan en je ruikt de geur een lange tijd. Tussendoor hoef je dus niet bij te sprayen. De geur bestaat uit vleugjes braam, grapefruit en peer. Daarnaast heeft het ook jasmijn, witte houtsoorten, muskus en kokosnootwater. Een hele variatie aan geuren die samen zijn gekomen tot deze lichte en frisse parfum van Marc.

De geur is ook niet overheersend. Ook al heb ik drie spuitjes op, het is niet zo dat er een hele walm om mij heen blijft ruiken. Je ruikt de parfum subtiel, maar goed. Een echte aanrader voor alle meiden die nog een beetje in de zomersferen willen blijven. Eigenlijk voor iedereen.

De parfum is sinds half augustus bij Marc Jacobs parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Daisy dream Marc Jacobs fiets
Lees ook:Win: Marc Jacobs Daisy Dream fiets
Lees ook:Aan dit geurtje blijf je ruiken: Honey – Marc Jacobs
Lees ook:Marc Jacobs’ parfumring
Lees ook:Marc Jacobs maakt flesjes Coca-Cola light weer hip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>