The ONE nagelverzorgingsproducten van Oriflame

Lange en sterke nagels, niet iedereen is daarmee geboren. Helaas! Heb jij ook last van scheurtjes, haakjes en zwakke nagels? Dan heb je waarschijnlijk al heel veel geprobeerd om ze sterk te krijgen. Oriflame heeft daar nu wat op gevonden. Ze hebben een complete nieuwe lijn, The ONE,  met nagelverzorgingsproducten voor gezonde en niet heel onbelangrijk, sterke nagels op de markt gebracht.

De nieuwe lijn bestaat uit zeven producten die ervoor zorgen dat je geen gebroken, zwakke of slecht groeiende nagels meer hebt. De lijn heet The ONE. Het bestaat uit een scrub, die ervoor zorgt dat jouw nagelriemen er mooier uit zien. Een cream, die ervoor zorgt dat jouw nagelriemen weer zacht worden. Nail Food, een olie om droge en gespleten nagels te voorkomen. Een grow booster, een voedende crème met Vitamine C en E, zodat je nagels sterker worden. Nail Brightener, hierdoor houden je nagels een gezonde kleur en krijg je een egale glans. Een Nail Shield, deze 4 in 1 crème verhardt, maakt ze sterker en vult groefjes in je nagels. Dit zorgt voor een totale nagelverzorging. En als laatste een nagellak remover. Deze verwijdert ook hele donkere nagellak.

Binnenkort verschijnt er ook een review.

Lees ook:Getest: Oriflame nagelverzorgingsproducten The ONE
Lees ook:Ontdek kleurrijke limited edition make-uplijn van CK One
Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Limited Spring edition van ck one color
Lees ook:Meidenblog test Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipsticks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>