Grootste Nederlandse Primark winkel in Den Haag

Goed nieuws voor de meiden die in (de buurt van) Den Haag wonen. In 2014 wordt hier – als alles volgens planning verloopt – de grootste Primark winkel van Nederland geopend. Deze komt in de geplande nieuwbouw op de hoek Kalvermarkt/Spui.

Primark heeft een huurovereenkomst getekend voor maar liefst vijftien jaar voor een 8.000 vierkante meter grote winkel. Dat is het dubbele van het oppervlakte dat ze in Zaandam hebben. In de loop van 2012 wordt er gestart met de bouwwerkzaamheden.

Klik hier voor meer Primark-nieuws.

Lees ook:Herfst 2014 waarschijnlijk opening Primark Den Haag
Lees ook:Primark ook winkels in Den Haag, Eindhoven en Nijmegen
Lees ook:Primark opent winkel in Eindhoven!
Lees ook:Primark Eindhoven opent 19 november; grootste Benelux!
Lees ook:Nieuwe Primark winkel in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>