Addy opent flagship store in Amsterdam

Addy van den Krommenacker heeft een pop-up store in de Bijenkorf te Amsterdam geopend. De shop in shop is een pilot en zal van 2 maart tot 20 aanwezig zijn. Vervolgens zal de pop-up store worden verplaatst naar de Bijenkorf filialen te Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Addy zal zelf ook regelmatig aanwezig zijn voor persoonlijk stylingadvies.
Je kunt er terecht voor de SS15 ready to wear collectie. Het is een zeer vrouwelijke en warme collectie waarbij pasteltinten de overtoom voeren. Het is geschikt voor zakenvrouwen als wel voor moeders.

De shop was prachtig aangekleed met bloemen van LM Flower Fashion, om het beeld van de collectie compleet te maken. Tevens is het parfum RED CARPET van Addy verkrijgbaar in de Addy store. De geur is, evenals Addy’s creaties, niet overheersend maar subtiel aanwezig met een tijdloze elegantie. Het parfum is verkrijgbaar vanaf 39,95 euro ( 30ML).

De Spring/Summer 2015 ready to wear collectie is in Nederland tevens verkrijgbaar bij Bastiaansen ( Bavel), Blijdesteijn ( Tiel), By Claire ( Castricum), Jansen Noy ( Sevenum), Jetty’s ( Hulst), Meisjes van Blauw ( Eindhoven), , Modehuisblok ( Amsterdam & Uithoorn), Rijcken mode ( Brielle), Rinsma ( Gorredijk), Voorwinden ( ’s-Gravendeel) , Van Zuilen ( Gorinchem) en tevens in Den Bosch bij de twee zaken van Addy van den Krommenacker


Lees ook:LOOkX opent vandaag pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Kings of Indigo opent pop-up store Amsterdam
Lees ook:Addy van den Krommenacker verwent vriendinnen
Lees ook:Amsterdam Fashion Week opent met publieksfeest
Lees ook:UGG Australia Accessoires pop up store in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>