Il Centimetro de blikvanger van zomer 2013

Topsporters, modellen en fashionista’s worden al een tijdje met de armbanden van Il Centimetro gespot en ook Nederlands topstyliste Danie Bles heeft de armband ontdekt. En heel gek is dat niet. Het handgemaakte armbandje is gebaseerd op een ouderwets meetlint en in verschillende kleuren te verkrijgen. Ze zijn gemaakt van stoer leer en hebben een stevige magnetische sluiting. Wat ooit werd geboren als een grapje van vier ondernemers is nu de trend van 2013. In Italië zijn de armbanden al een echte hype en langzamerhand verovert Il Centimetro heel Europa. Ze zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar bij Pintz.

De armbanden van Il Centimetro zijn verkrijgbaar in vier maten en vier stijlen: Color, Trendy, Exclusive en Vintage. De Color-collectie speelt helemaal in op de huidige trend met armbanden in fluo-kleuren en stijlvolle pastels. Ook de sluitingen hebben een vrolijke kleur. De vintage stijl is een echte hommage aan het meetlint, met armbanden in de kleuren waarin de meetlingen vroeger te koop waren. Als je kiest voor een exclusive Il Centimetro armband kies je voor speciale goudkleurige letters die in het leer zijn gedrukt en een sluiting met een 24 karaats gouden coating. De trendy stijl bestaat uit sprankelende groene en oranje armbanden. Binnenkort wordt de collectie armbanden uitgebreid met veel meer kleuren, inclusief een glow in the dark versie!

Mooiste accessoires
Naast de collectie armbanden van Il Centimetro verwacht Pintz.nl binnenkort ook de tassen, riemen en horloges van het merk te kunnen verkopen. Deze accessoires hebben allemaal het meetlint als basis en maken een outfit helemaal af. De perfecte accessoires vinden, is overigens geen enkel probleem in webshop Pintz. Eigenaresse Chantal Schinkels uit Zuidlaren geeft shoppers het gevoel dat ze een gezellige winkel binnen lopen waar veel persoonlijke aandacht is van de winkelier. Op Pintz vind je de leukste collecties armbanden. Naast Il Centimetro verkoopt Pintz onder andere lederen armbanden van Waitz Design die te combineren zijn met verschillende studs en screws, maar ook Qudo cuffs en armbanden.

Hoge waardering
Klanten hebben Pintz via Kiyoh gewaardeerd met een 8,9. Eigenaresse Chantal draagt dan ook zorg voor een perfecte afhandeling van bestellingen. Ze pakt elk sieraad bijzonder in en zorgt voor een persoonlijk tintje. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

Lees ook:Tachtig procent van de vrouwen lakt nagels in de zomer
Lees ook:Zin in de zomer met Primark! (Foto’s van collectie)
Lees ook:Kleur je zomer met accessoires en make-up van Etos
Lees ook:Van deze bikini’s krijg je zin in de zomer
Lees ook:De Zomer van Paul & Pauline groter succes dan Britt & Ymke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>