Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum

Lancaster introduceert nieuwe parfum, Summer Splash. Blogger Chantal Bolleman heeft deze zomerse parfum getest voor Meiden.blog.nl. Ruik-ie ook lekker nu het weer ons in de steek laat?

Lancaster Summer Splash is een heerlijk, nieuwe parfum, die niet te zoet is en je dus ook prima nu kunt gebruiken. De meeste parfum is niet geschikt om bij direct zonlicht op je huid aan te brengen. En daarom heeft Lancaster een nieuw parfum ontwikkeld. Deze parfum kun je zonder problemen in de zon gebruiken. Zowel voor als tijdens en na het zonnen.

De fles komt in een super leuke verpakking binnen. Ik word er helemaal vrolijk van en ben nieuwsgierig naar de geur. De verpakking bevat allemaal zomerse kleurtjes met oranje en lichtroze palmbomen. Ik heb het idee dat ik naar een tropisch eiland ga. Maar het belangrijkste is natuurlijk de parfum zelf. Het flesje zelf is niet heel spannend. Het heeft dezelfde kleuren als de verpakking. Zodra ik de parfum opspuit ruik ik een zoete geur van bloemetjes. Niet overheersend, maar lekker fris. Jammer is wel dat de geur na anderhalf uur al wel echt vervaagd is.

De parfum doet haar naam eer aan, want ik heb de hele tijd het idee of het al zomer is. Een echt aanrader voor iedereen die van een lichtzoete parfum houdt, maar niet overdreven wil ruiken.

Een flesje van 100 ml kost €45 en is onder andere te koop bij de ICI Paris XL

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster
Lees ook:Meiden.blog.nl ruikt aan nieuwe geur Chloé
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove
Lees ook:Fabel of feit: Bio-Oil – Dewi test ‘m voor Meiden.blog.nl
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>