Style Me Up!: ontwerp, creëer en steel de show

Alles waar je over droomt, kan je nu zelf maken. Altijd al fashion designer, sieradenontwerpster of make-up expert willen worden? Met Style Me Up! ben je dat in no-time. Dit zijn super handige fashionkits, die alles bevatten om volgens de laatste trend de deur uit te gaan.

Designers in de dop
Droom jij van een carrière als wereldberoemde modeontwerpster? Jouw talent begint met Style Me Up Designer Studio kits. Deze gave schetsboeken bevatten alles wat je nodig hebt om jouw ontwerpen uit te werken. Van de hip en happening Style-me-up modellen die jouw designs aan krijgen tot de handige ontwerpsjablonen. En niet te vergeten de ‘Sketchbook Embellishments’; deze zelfklevende fashion materials (denk aan stofjes met panter of slangenprint in jouw favo kleuren) maken je creaties helemaal af. Voor je het weet heb jij je eerste fashioncollectie ontworpen. En er is ruime keuze, want er zijn meer dan 24 verschillende Style Me Up Designer Kits.

Sieraden ontwerpen
Iedereen weet het: accessoires zijn de finishing touch voor een te gekke outfit. Met Style Me Up weet je zeker dat je garderobe en accessoire collectie altijd matchen, want je sieraden; die maak je vanaf nu gewoon helemaal zelf! Met de Style Me Up sieradenkits ontwerp en customize je je eigen armbanden, oorbellen en kettingen. Elk pakket bevat een ander thema: van glitterarmbanden voor instant glamour, studsieraden voor een rock star look en felgekleurde dream catcher oorbellen tot zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes voor jouw en je BFF. Er zijn meer dan 22 Style Me Up kits om sieraden te maken!

Make-up lab
Zit jij liever uren voor de spiegel dan op school? Draag je al sinds je vijfde (stiekem) de make-up van je moeder? Dan is het nu tijd voor je eigen cosmetica lab. Lipgloss, parfums en lipbalms creëer je in een handomdraai met verschillende kleuren, geuren, glitters en verpakkingen. Ga je voor een pastellook met veel roze en lichtblauw of hou je van glitter, glamour en shiny lips? Wat je favoriete look ook is, je maakt hem zelf. En wat dacht je van een eigen nagelstudio? Perfect voor meidenavondjes en pyjama-party’s. Kies uit een van de zes verschillende kits en nodig snel je vriendinnen uit!

www.stylemeup.com

Lees ook:Steel de show met stoere, betaalbare Silis armbanden
Lees ook:Creëer jij de nieuwe Inglot zomer make-up look
Lees ook:Steel de show met mini nagellakjes van Bourjois
Lees ook:Creëer zelf een sieraad met bijzondere boodschap
Lees ook:Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>