Stem jij op Martin Garrix, Julia van der Toorn, Stromae of B-Brave?

Dit jaar belooft de 27ste editie van de jaarlijkse Nickelodeon Kids’ Choice Awards wederom een gigantisch slime spektakel te worden. Grote Amerikaanse sterren waaronder Johnny Depp, Jennifer Lawrence, Katy Perry, One Direction, Miley Cyrus, Pharell Williams, Ariana Grande en Lady Gaga strijden om de felbegeerde Nickelodeon Blimps op zaterdag 29 maart 2014. De presentatie van de show is dit jaar in handen van niemand minder dan Mark Wahlberg!

De presentatie van het Nederlandse gedeelte van de Kid’s Choice Awards wordt door Iris Hessling op zich genomen (bekend van oa. Nick Battle). Iris is aanwezig tijdens het oranjelopermoment in LA én ze reikt de award uit voor Favoriete ster: Nederland en België! Nickelodeon-fans hebben de volgende lucky ones genomineerd:

  • Martin Garrix
  • Julia van der Toorn
  • Stromae
  • B-Brave

Vanaf heden is het mogelijk voor Nickelodeon fans om te stemmen op hun favoriete sterren in 22 categorieën. Stemmen kan online via de digitale kanalen van Nickelodeon: www.kca2014.com en Twitter. Stemmen op de Favoriete ster uit Nederland en België kan nog tot en met dinsdag 25 maart. Op de internationale categorieën kan gestemd worden tot en met de live uitzending op zaterdag 29 maart.

De Kids’ Choice Awards show wordt in Nederland uitgezonden op zondag 30 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.

Lees ook:Julia van der Toorn (#TVOH) scoort nummer 1-hit
Lees ook:Stem op je favoriet voor Kids Choice Awards
Lees ook:Martin Garrix wil net zo bekend worden als Tiësto
Lees ook:Spreekt Patrick Martens celebs bij Kids Choice Awards?
Lees ook:Wie wordt Miss GOSH 2012: stem en win!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>