Nieuwe single van B-Brave is er: ‘Als je van mij bent’

De nieuwe single van B-Brave is uit. In de videoclip van ‘Als je van mij bent’ bewijzen de jongens van B-Brave wederom een complete boyband te zijn. De strakke choreo, stevige beats en R&B melodieën zijn de ingrediënten voor B-Brave.

“We willen de boyband sound van eind vorig eeuw terugbrengen en in een nieuw jasje steken. Tijdens onze shows willen we alles aan de fans kunnen laten zien. Als ze thuis komen willen we dat zij het gevoel hebben alsof ze deel uitmaakte van een super toffe film”, zegt Samuel.

Momenteel zit B-Brave in een villa om hun debuutalbum op te nemen en de documentaire daarvan te schieten. Volgende week wordt de naam en release datum hiervan bekend gemaakt. B-Brave gaat vanaf april 2014 touren en zijn ook nog een eigen parfumlijn aan het ontwikkelen. Dit zal allemaal terug te zien zijn in de webisodes die de jongens wekelijks releasen.

Lees ook:Interview met Jai & Cassius van B-Brave
Lees ook:Nieuwe single van MainStreet verkrijgbaar + videoclip!
Lees ook:Zwangerschapsolie van Weleda: ook voor als je niet zwanger bent
Lees ook:Stem jij op Martin Garrix, Julia van der Toorn, Stromae of B-Brave?
Lees ook:Tessa Rose Jackson: Songs from the Sandbox is puur mij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>