Kom dichtbij John Legend in the Qube van Q-music

John Legend is de volgende artiest in the Qube van Q-music. Het optreden vindt plaats op zondag 9 maart. Q-luisteraars maken nu kans op exclusieve toegang door te bellen naar Q-music wanneer zij een nummer van John Legend horen.

John is een Amerikaanse R&B/soulzanger, tekstschrijver en producer en één van de grootste artiesten van dit moment. Iedereen kent zijn hits ‘Ordinary Love’, ‘Save Room’, ‘P.D.A. (We Just Don’t Care)’ en ‘Wake Up Everybody’. Legend werkte onder meer samen met Jay-Z, Lauryn Hill en The Black Eyed Peas. Hij beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden gemixt met hiphop en een ‘feel-good sound’.

The Qube, een rode kubus die het toelaat om als fan heel dichtbij de artiest te staan, mocht al vele bekende artiesten verwelkomen. Zo stonden Ed Sheeran, Jason Mraz, Gers Pardoel, Keane, Train, Passenger, Emeli Sandé, The Wanted, de Backstreet Boys, Birdy en Bastille al op het podium. Dit wordt een heel bijzonder en intiem optreden want John Legend zal, voor slechts een handjevol luisteraars, achter de piano plaatsnemen.

Lees ook:Backstreet Boys 8 november in the Qube van Q-music
Lees ook:Gastcollege John Legend in Tilburg; wij waren er bij (foto’s!)
Lees ook:Nieuwe film van John Green
Lees ook:John Mayer hot in hotpants
Lees ook:YouTube Music Awards op 3 november met Lady Gaga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>