Niels Geusebroek maakt titelsong Hartenstraat

De Nederlandse singer songwriter Niels Geusebroek maakt de titelsong ‘Street of Hearts’ voor de romantische komedie Hartenstraat , die op 13 maart 2014 in première gaat. ‘Street of Hearts’ is een fijne feelgood song, die perfect past bij de vrolijke en romantische sfeer van Hartenstraat. ‘Street of Hearts’ is 4 februari verkrijgbaar via iTunes.

Niels is al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig. In 1996 richtte hij samen met Frans van Essen de band Silkstone op. In 2011 brak Geusebroek door bij het grote publiek met zijn deelname aan het tv-programma The Voice of Holland. In 2013 ontving Geusebroek een gouden plaat voor zijn single ‘Year of Summer’, dat hij samen met Wildstylez maakte. Ook scoorde Geusebroek vorig jaar een grote hit met ‘Take Your Time Girl’, die platina werd.

Niels Geusebroek zegt over de titelsong: “Ik voel me vereerd een titeltrack te hebben mogen schrijven en opnemen voor een Nederlandse speelfilm. Het was een leuke uitdaging een liedje te maken op basis van het gevoel en de inhoud van de film. Ik heb ‘Hartenstraat’ al mogen zien en het is een heerlijke vrolijke film die je een glimlach geeft van ‘oor-tot-oor’.”

Filmmuziek Hartenstraat
De filmmuziek van Hartenstraat is van de Nederlandse componist en muziekproducer Perquisite. Ook de Australische singer-songwriter Coby Grant levert een muzikale bijdrage aan de film.

Hartenstraat
De romantische komedie Hartenstraat is het speelfilm regiedebuut van Sanne Vogel. De film met in de hoofdrollen hoofdrollen Marwan Kenzari en Bracha van Doesburgh, speelt zich af in de 9 Straatjes van Amsterdam. De topcast bestaat verder onder andere uit Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Sieger Sloot, Susan Visser, Benja Bruijning, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Gigi Ravelli, Noah Valentijn, Terence Schreurs en Stacey Rookhuizen.

Lees ook:Acteurs Hartenstraat vertellen over de liefde
Lees ook:Liefde en drama aan de Hartenstraat
Lees ook:Vajèn en Alexandra zingen titelsong nieuwe Barbie film
Lees ook:MainStreet zingt titelsong Despicable Me 2
Lees ook:Sarah Harkink maakt film over gesloten meisjesafdeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>