Nieuwe opzet The voice of Holland; van 32 naar 16 talenten!

De liveshows van The voice of Holland gaan vanavond weer van start. Deze keer gaat het er wel iets anders aan toe. In twee weken tijd wordt het totale aantal kandidaten namelijk teruggebracht van 32 naar 16 talenten!

Elke coach staat met zijn of haar team aan de start met acht kandidaten. Vier daarvan treden vrijdag in de eerste liveshow op, de andere vier een week later. Het publiek kan al vanaf het moment dat het team aan de beurt is stemmen op hun favorieten. Als alle vier de talenten hebben opgetreden, volgt meteen de uitslag, nog voordat het volgende team op het podium verschijnt. De kandidaat met de meeste publieksstemmen kan zich direct opmaken voor de derde liveshow op vrijdag 29 november. Voor de overige drie talenten bepaalt de coach wie van hen eveneens in de race blijft, en daarmee dus ook voor welke twee het doek valt. Dit is ook de procedure voor liveshow 2. In twee weken tijd gaat het totale aantal kandidaten dus van 32 naar 16.

In de eerste liveshow betreden van Team Borsato het podium: Sarah van der Meer, Steven de Geus, Märel Bijveld en Marvin Kneefel. Voor Team Ilse zijn dit: Roy de Valk, Gaby Boterkooper, Bylear Sumter en Coosje Smid. Uit het team van Ali B treden op: Jarno Ibarra, Yuli Minguel, Vince Irie en Jill Helena. Het team van Trijntje maakt de eerste liveshow compleet, met: Nikay Agterhuis, Nikita Doornbosch, Shirma Rouse en Wudstik.

Op vrijdag 22 november, de tweede liveshow, treden van Team Trijntje op: Sanne Klein Horsman, Steffen Morrison, Matt Heanes en Nicole Bus. Van Team Ali B zijn dat: Jennifer Lynn, Colin de Vries, Annika Boxhoorn en Imelda. Team Borsato heeft dan opgesteld staan: Gerrie Dantuma, Grant Scott, Julia van der Toorn en Fantine Tho. En van Team Ilse zijn dat: Cheyenne Toney, Darren van der Lek, Lizzy Ossevoort en Mitchell Brunings.

Lees ook:Nieuwe seizoen The Voice of Holland start 30 augustus
Lees ook:Sandra van Nieuwland (The Voice of Holland) 4e nummer 1
Lees ook:Jesse J en James Morrison in The Voice of Holland Live
Lees ook:Twee afvallers per team in eerste ronde The Voice of Holland Live
Lees ook:CD met sterren uit The Voice of Holland seizoen 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>