Justin Bieber brengt elke maandag nieuw nummer uit

Vorige week kondigde Justin Bieber zijn project ‘Music Mondays’ aan. Elke maandag zal de tienerster een gloednieuw nummer uitbrengen, tien in totaal. Justin ziet het als een manier om nieuwe muziek direct met zijn fans te delen. Via het innovatieve project, waarvoor de Canadese zanger geen officiële promotie zal doen en dat ook niet uitmondt in een album, kan hij laten horen aan welke nieuwe muziek hij het afgelopen jaar heeft gewerkt.

Het eerste nummer, ‘Heartbreaker’, verscheen vorige week maandag op iTunes en stond diezelfde dag nog in meer dan 60 landen op nummer 1, waaronder de VS, Nederland, Brazilië en Rusland. Afgelopen maandag kwam het tweede nummer ‘All That Matters’ uit. Ook die track doet het goed in de iTunes-charts, in ons land bereikte het nummer de tweede plaats in de lijst. Op maandag 9 december zal het laatste liedje verschijnen.

‘Believe’, een 3D-documentaire over Justin Bieber die werd geregisseerd door Jon Chu, gaat in de VS met kerstmis in première. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien is. Hier zie je een fragment uit de documentaire.

www.justinbiebermusic.com

Lees ook:Justin Bieber brengt akoestische versie van ‘Believe’ uit.
Lees ook:Justin Bieber en will.i.am maken nummer; bekijk de videoclip
Lees ook:Justin Bieber op jouw buik!
Lees ook:Nieuwe album Justin Bieber verschijnt 15 juni
Lees ook:Justin Bieber verbreekt VEVO-record

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>