Jason Derulo komt naar Nederland en België: kaartverkoop start!

Na een tumultueus jaar is de Amerikaanse R&B-popster Jason Derulo helemaal klaar voor zijn comeback. Met de wereldwijde hit ‘Talk Dirty To Me’ op zak kondigt hij aan opnieuw naar Nederland en België te komen. Op maandag 24 februari staat Jason Derulo live op de planken in de Heineken Music Hall. Een dag eerder staat hij in Vorst Nationaal in Brussel. De kaartverkoop start vrijdag 11 oktober om 10.00 uur.

Door een ongelukkige val tijdens de repetities van zijn ‘Future History World Tour’ moest de zanger zijn wereldtournee en concert op 14 maart 2012 in de HMH afgelasten. Na een lange en intensieve revalidatie staat Derulo er weer en is hij sterker dan ooit tevoren. “I was on autopilot. I was going around the world. I was performing. I was just literally going through the motions…When that kind of thing is taken away from you, you realize how much you appreciate what you love doing and who you love.”

De nieuwe megaster Jason Derulo heeft het helemaal: de looks én het talent om te zingen, te dansen en hele sterke songs te schrijven. Het succesverhaal van de in Miami geboren rasartiest begint in 2009 als hij wereldwijd doorbreekt met zijn debuutsingle ‘Whatcha Say’. Ook de singles ‘In My Head’ en ‘Ridin’ Solo’ van zijn naamloze debuutalbum werden dikke hits. Het tweede album ‘Future History’ met o.a. ‘Don’t Wanna Go Home’ en ‘It Girl’ is eveneens succesvol en niets lijkt een glorieuze wereldtournee in de weg te staan totdat Jason Derulo in januari 2012 een foto twitterde met zijn nek in een brace. In 2014 volgt alsnog zijn world tour; nu in het kader van zijn derde album ‘Tattoos’.

De comeback van Jason Derulo wordt aangekondigd met een nieuw album en bijhorende wereldtournee. ‘Tattoos’ verscheen eind september. De eerste single – ‘The Other Side’ – was meteen een schot in de roos, maar met de tweede en nieuwste single ‘Dirty Talk’ met aanstekelijke saxofoon-sample en hiphopper 2 Chainz heeft Jason Derulo helemaal een mega-hit te pakken.

Voorverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Jason Derulo in de Heineken Music Hall op maandag 24 februari 2014 start vrijdag 11 oktober om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen. Entree: vanaf € 34,- (excl. servicekosten).

Fans van Jason Derulo kunnen ook naar zijn concert in Vorst Nationaal, Brussel op 23 februari 2014. Kaartverkoop voor België start eveneens op vrijdag 11 oktober om 10.00 uur, via www.sherpa.be + 32 70 25 20 20 en via FNAC.

Lees ook:Justin Timberlake 18 april in Nederland, 1 mei België
Lees ook:Kaartverkoop Justin Timberlake Gelredome; start morgen al
Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Rihanna komt naar Ziggo Dome: 23 juni 2013
Lees ook:Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>