MainStreet staat in het voorprogramma van Justin Bieber

MainStreet staat in het voorprogramma van Justin Bieber. Eigenlijk zou Carly Rea Jepsen van de partij zijn, maar zij is verhinderd. Daarom mogen de jongens haar nu vervangen op zaterdag 13 april in het GelreDome.

Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes. De boys leerden elkaar kennen tijdens de audities voor The Voice Kids, maar verwierven pas echt bekendheid door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Met het nummer ‘Stop The Time’ eindigde MainStreet op de derde plaats, terwijl ze van de kijkers thuis zelfs de meeste stemmen kregen. Daarna ging de bal definitief rollen voor MainStreet.

En hoe… Ze staan met hun album Breaking The Rules namelijk ook op nummer één in de hitlijst. Klik hier om daar meer over te lezen en ontdek waar ze verder nog optreden. 

Klik hier voor al het MainStreet-nieuws op Meiden.blog.nl.

En interview met: Rein - Daan - OwenNils

Lees ook:3M8S vervangt Carly Rae Jepsen als voorprogramma Justin Bieber
Lees ook:Nieuwe single van MainStreet verkrijgbaar + videoclip!
Lees ook:Rein van Duivenboden (MainStreet): “Ik zie het per dag wel…”
Lees ook:Mainstreet 31 mei op Vestrock Junior in Hulst
Lees ook:MainStreet scoort met album Breaking The Rules

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>