Eva Simons bij Peter van der Vorst

Peter van der Vorst gaat vanavond langs bij Eva Simons. Deze geboren Amsterdamse werd in een klap een wereldster en scoorde nummer 1 hits met Afrojack en Will.I.Am in Nederland, Engeland en Amerika. Voor het eerst vertelt ze haar indrukwekkende levensverhaal op de Nederlandse televisie.

Eva Simons neemt Peter mee naar de Jordaan waar een standbeeld staat van haar eveneens beroemde opa: wereldkampioen accordeonspelen Johnny Meijer. Verder in de aflevering Barry Atsma en Esther Vergeer.

Lees ook:Gers Pardoel en Charly Luske bij Peter van der Vorst
Lees ook:Van der Vorst ziet sterren met Jan Smit; backstage The Voice
Lees ook:One Direction bij Van Der Vorst Ziet Sterren
Lees ook:Eva Simons doet hiv test in Tanzania
Lees ook:Vanavond Van der Vorst met de sterren van 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>