Nick en Simon, Alain Clark en Go Back to the Zoo: 5 mei!

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei en de veertien Bevrijdingsfestivals hebben Go Back to the Zoo benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid 2012. Samen met Alain Clark en Nick & Simon bezoeken de Nederrockers op 5 mei de Bevrijdingsfestivals met een helikopter van defensie. Het thema van het Comité en de Bevrijdingsfestivals is dit jaar ‘Vrijheid geef je door’.

De afgelopen twintig jaar zijn de Bevrijdingsfestivals uitgegroeid tot het grootste eendaagse culturele evenement in Nederland, met optredens van zo’n 250 bands op circa 40 podia. Elke provincie heeft een Bevrijdingsfestival, dat gratis toegankelijk is. In 2011 werden de festivals door ruim 900.000 mensen bezocht. Meer informatie: www.bevrijdingsfestivals.nl.

Lees ook:Loungen op beach event van RTL met Alain Clark en DJ Roog
Lees ook:Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love
Lees ook:Nick Schilder en Simon Keizer naar Cuba en Jamaica
Lees ook:Nick en Simon maken clip met BN’ers voor KiKa
Lees ook:Nick en Simon steunen Movember met bijzondere actie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>