Meiden uit I Can Make You A Supermodel succesvol

In de laatste aflevering van ‘I Can Make You A Supermodel’, vanavond om 21.30 uur bij RTL 5, gaat de Amerikaanse modellenscout Paul Fisher in Utrecht op zoek naar nieuwe topmodellen. Paul heeft weer een droomopdracht bij zich, namelijk twee fotoshoots in Los Angeles. Hij vindt de meisjes in Nederland op hockeyvelden, in danslessen, winkelcentra en zelfs in dorpshuizen. Welk meisje valt dit keer op bij Paul en zijn team?

In ‘I Can Make You A Supermodel’ is de kijker getuige van de missie van Paul om van een girl next door een internationaal supermodel te maken. Hij maakt zijn belofte dubbel en dwars waar en bezorgt één van de gescoute meisjes wekelijks een droomklus aan. Uit het programma zijn al meerdere successen ontstaan. Julie uit de eerste aflevering heeft inmiddels al voor grote namen gewerkt zoals Chanel, Louis Vuitton, Vogue en Jil Sander. De andere meiden hebben ook al succesvolle opdrachtgevers in hun portfolio, zoals Replay en Elle.

Lees ook:I Can Make You A Supermodel: Sanna vertelt hoe dat is
Lees ook:Meidenblog kijkt I Can Make You A Super Model
Lees ook:Fans nemen plaats op jurystoel So You Think You Can Dance
Lees ook:So You Think You Can Dance lanceert Facebook App
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>