Fashion Planet: nieuwe dramaserie over modewereld

Net5 brengt vanavond de nieuwe komische dramaserie Fashion Planet op de buis. Deze serie draait om het slechtlopende modetijdschrift Fashion World dat met de komst van de nieuwe hoofdredactrice Rebecca, gespeeld door Manouk van der Meulen, wordt omgedoopt tot Fashion Planet. Josje Huisman, bekend van K3, vervult de rol van Ellis die de assistente van Rebecca wordt. Een droom die uitkomt, of toch niet?

Fashion World is het meest toonaangevende modetijdschrift van Nederland dat met tegenvallende cijfers wordt geconfronteerd. Daarom wordt hoofdredactrice Jane Gargiulo na vijftien jaar trouwe dienst ontslagen door de uitgever en vervangen door de keiharde en niets ontziende Rebecca Johansson. De komst van Rebecca brengt heel wat teweeg. Zij verandert de naam Fashion World meteen in Fashion Planet: groot, groter, grootst!

Assistente Ellis is een meisje van het platteland. Zij wil heel graag stage lopen bij het blad der bladen. Door een flinke dosis mazzel wordt ze geen stagiaire maar de directe assistente van Rebecca. Maar of ze daar blij mee moet zijn?

Naast de hoofdrollen van hoofdredactrice Rebecca (Manouk van der Meulen) en assistente Ellis (Josje Huisman) zijn er onder ander (gast)rollen weggelegd voor Michiel Nooter, Petra Laseur, Patrick Martens, Kim-Lian van der Meij, Jasmine Sendar en Tamara Brinkman.

Om 21.30 uur, Net5.

Lees ook:Josje Huisman (K3) gaat in Net 5 serie spelen
Lees ook:Misdadige vrouwen in nieuwe dramaserie Celblok H
Lees ook:Cast nieuwe Efteling dramaserie ‘Het Mysterie van…’ bekend
Lees ook:Fashion inspiratie voor het nieuwe schooljaar
Lees ook:Spannende dramaserie Revenge van start bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>