Meidenblog kijkt I Can Make You A Super Model

Paul Fisher, de modellengoeroe uit Amerika, komt naar Nederland. In zijn nieuwe programma I Can Make You A Super Model gaat Paul, samen met zijn professionele team, op zoek naar de mooiste meisjes uit ons land. Chantal Bolleman bekeek voor ons alvast de eerste aflevering.

De modellengoeroe speurt de straten van Nederland af op zoek naar dat ene speciale meisje. Ze zullen internationaal op de kaart worden gezet en samenwerken met de grootste modemerken van de wereld. Wordt de nieuwe Doutzen Kroes gevonden? Het programma is een eigenlijk een jonge versie van ‘America’s Next Topmodel’.

Niet heel veel anders dan de andere modellenprogramma’s. Wat dit programma dan wel weer heel leuk maakt is dat Paul echt alles uit de kast haalt om de jonge modellen te begeleiden. Zijn crew krijgt het dan ook vaak zwaar te verduren en dit levert nog wel eens spraakmakende beelden op.

Klik hier om meer over deze show te lezen.

Vanavond om 21.30 uur bij RTL 5.

Lees ook:Meiden uit I Can Make You A Supermodel succesvol
Lees ook:I Can Make You A Supermodel: Sanna vertelt hoe dat is
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013
Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>