Everybody Dance Now is weer terug!

‘Everybody Dance Now’ is vanaf vanavond weer terug bij RTL 4. Van hiphop tot house en van popping tot latin. Acht weken lang staan de leukste, mooiste, ontroerendste dansen centraal bij de familiezender. De eerste uitzending wordt opvallend geopend door niemand minder dan … de juryleden zelf! Lieke van Lexmond, Jan Kooijman en Dan Karaty claimen zelf de dansvloer, waarbij het vooral uniek is om Dan in actie te zien. Nooit eerder liet hij zich nog verleiden tot een dance performance op Nederlandse tv.

In ‘Everybody Dance Now’ hebben alle dansfanaten maar één ultiem doel: het jurytrio verpletteren met hun moves. Vorig jaar wist de toen elfjarige Justen Beer de jury te imponeren met zijn breakdance act. Hij sleepte de titel in de wacht en viel met zijn deelname aan ‘Everybody Dance Now’ zelfs op bij het management van Beyonce. Wie gooit er dit jaar hoge ogen? En gaat naar huis met 25.000 euro? De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen.

De dansvloer is ook dit seizoen het belangrijkste onderdeel van het populaire dansprogramma, want de jury bepaalt of de vloer groen óf rood kleurt. Bovendien kunnen Jan, Dan en Lieke een Green Card inzetten en daarmee een bijzondere act direct doorsturen naar de liveshows. Tijdens de eerste drie auditie afleveringen is het aan de kandidaten om naast de jury, ook het stemmend publiek te overtuigen. Zij bepalen met welk percentage de act doorgaat naar de Ranking. In deze vierde aflevering strijden de overgebleven acts met een geheel nieuwe dans voor een plek in de allesbepalende liveshows. In de finale liveshow op 18 april wordt bekend wie zich de meest entertaining dansact van Nederland mag noemen en er vandoor gaat met de hoofdprijs.

In het RTL 4-programma komen bijzondere mensen voorbij die hun talent en passie voor dans laten zien. Zo wordt er kennis gemaakt met een 24-jarige breakdancer die ondanks zijn lichamelijke beperkingen, de sterren van de hemel danst. Hij weet de jury compleet te verbazen. Naast hem, grijpen ook dit jaar veel dansgroepen de kans op hun skills te etaleren. Van een bijzondere Latingroep tot een verrassende groep vaders die een dansstrijd aangaat met hun kinderen. Dat zij nauwelijks ervaring hebben met dansen, mag geen rol spelen in deze battle…

RTL 4, wekelijks op vrijdag tussen 20.30 uur en 22.30 uur .

Lees ook:Everybody Dance Now: vanavond eerste live-uitzending
Lees ook:Danni Lowinski – de leukste advocate van NL – is weer terug!
Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter
Lees ook:Scripted Reality serie Overspel in de liefde is weer terug
Lees ook:Jan Kooijman valt tijdens paaldans Everybody Dance Now

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>