Nick Schilder en Simon Keizer naar Cuba en Jamaica

Na ‘The American Dream’ en ‘Die Suid-Afrikaanse Droom’ gaat het succesvolle Volendamse duo dit keer hun geluk beproeven op Cuba en Jamaica. In NICK & SIMON THE CARIBBEAN DREAM zien we hoe Nick Schilder, Simon Keizer en gelegenheidsmanager Kees Tol de bijzondere muziekcultuur van deze twee prachtige eilanden ontdekken.

Op Cuba, met z’n oude auto’s, sigaren en rum, ervaren de jongens de compleet andere cultuur, de impact van het communisme en de vriendelijkheid en muzikaliteit van de bevolking. Omdat het zo dichtbij ligt, op slechts een uurtje vliegen, kunnen ze het niet laten ook Jamaica aan te doen. Weer een compleet ander plaatje, maar ook hier druipt de muzikaliteit ervan af. Nick, Simon en Kees laten zich inspireren door Bob Marley, reggae, de Rastafari en dancehall. NICK & SIMON THE CARIBBEAN DREAM is een roadtrip van drie vrienden, die van de ene situatie in de andere terecht komen; onvergetelijke avonturen, die zorgen voor veel gelach en verbazing, ontroering en irritatie.

In de eerste aflevering van NICK & SIMON THE CARIBBEAN DREAM begint de muzikale reis goed, want al bij het ophalen van de koffers op het vliegveld van Havana is het eerste optreden een feit. Nick, Simon en Kees verbazen zich over de soms wel heel gastvrije Cubanen en ze ontmoeten de ‘Cubaanse Nick & Simon’. Helaas heeft Simon ook gelijk pech als hij flink ziek wordt van het eten. Maar wat de jongens ook meemaken, NICK & SIMON THE CARIBBEAN DREAM is wederom het bewijs dat met vriendschap, humor en muzikaliteit ook op Cuba alles mogelijk is!

Voor meer informatie: www.sterren.nl/thecaribbeandream

Iedere woensdag, Nederland 3 – 20.25 uur

Lees ook:Nick en Simon met Kees Tol naar Zuid-Afrika
Lees ook:Nick & Simon op road trip naar Santiago
Lees ook:Nick en Simon schaamteloos fanatiek (video)
Lees ook:Nick en Simon steunen Movember met bijzondere actie
Lees ook:Ontmoet Nick en Simon tijdens showcase in Wilrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>