Aangrijpende ziekenhuisserie kent niet altijd een happy end

De award-winnende docuserie ‘24 Hours in A&E’ keert terug voor het derde seizoen. Opnieuw kunnen we het heldhaftige werk volgen van artsen en verpleegkundigen in een van de drukste ziekenhuizen van Engeland: King’s College Hospital in hartje Londen.

Dagelijks worden hier gemiddeld 350 patiënten binnengebracht met klachten variërend van schaafwonden tot levensbedreigende situaties. Het is de plek waar elk etmaal dramatische verhalen voorbijkomen over liefde, leed en verlies. Met meer dan negentig camera’s worden de even hectische als heldhaftige werkzaamheden in dit ziekenhuis vastgelegd. Samen met de persoonlijke interviews met betrokken artsen, patiënten en familieleden geeft dit een bijzonder kijkje in een wereld waar we allemaal terecht kunnen komen en die maar één verkeerde stap, een plotselinge ziekte of een ongelukkige gebeurtenis verwijderd is. Een aangrijpende en waargebeurde ziekenhuisserie die helaas niet altijd een happy end kent.

24 Hours in A&E 3 is vanaf vandaag om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Lik mijn reet – borduren is niet altijd lief!
Lees ook:Ruud Feltkamp vindt het niet altijd makkelijk om BN’er te zijn
Lees ook:Met de CoolPix S01 heb je altijd je camera bij
Lees ook:happy holidays by Chloe
Lees ook:Altijd je favo geurtje op zak met de Genie-S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>