Vanavond nieuwe metamorfoses in Hotter Than My Daughter

Te lage decolletés, te korte rokjes, te strakke jurkjes en latex. Het zal je moeder maar wezen! In een nieuw seizoen ‘Hotter Than My Daughter’ doen dochters een noodoproep en schakelen de hulp in van Gordon en zijn team. Vanavond kun je genieten van de eerste aflevering. Wij zitten in ieder geval voor de buis. Jij ook?

Zoals in vorige seizoenen is gebleken, schuilt achter elke moeder een verhaal waar de reden voor hun bijzondere kledingstijl uit blijkt. Aan Gordon de taak, die hem op het lijf geschreven is, de vrouwen onder zijn hoede te nemen en ze een hart onder de riem te steken. Met zijn team, bestaande uit styliste Manon Meijers, haarstyliste Marissa Pronk en visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders, krijgen de moeders een nieuwe look aangemeten waar ze, hopelijk vol trots, weer goed mee voor de dag kunnen komen.

In de eerste aflevering van is de Limburgse Bianca te zien. Zij is de trotse moeder van vijf kinderen en erotisch model en danseres. Bianca zit lekker in haar vel en geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Dochter Jessica van zestien jaar is hier echter veel minder blij mee. Zij schaamt zich dood voor de kleding en ook voor de foto’s die haar moeder van zichzelf op internet zet.

Ook de vijftigjarige Deta zit lekker in haar vel. Ze is wel iets aangekomen maar dat maakt haar helemaal niks uit. Ze draagt waar ze zich fijn in voelt. Als het strak is, kort en lekker veel van haar lichaam laat zien dan is Deta tevreden. Griet is de beste vriendin van Deta en zij vindt haar kleding fantastisch. De dochter van Deta, Sandra denkt daar heel anders over.
Uitzending

Vanaf vanavond wekelijks tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4

Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter
Lees ook:Hotter Than My Daughter; moeders opgelet Gordon is terug!
Lees ook:Nieuw seizoen Hotter Than My Daughter extremer
Lees ook:Carrie (SATC): ‘I like my money right where I can see it… hanging in my closet’
Lees ook:Vanaf vanavond nieuwe afleveringen Grey’s Anatomy

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanavond nieuwe metamorfoses in Hotter Than My Daughter

 1. Jan Boonstra

  Wat hebben jullie een waardeloos “ömbouw” groep.
  Van de mevrouw uit geleen is van sexvrouwtje een plattelandsvrouw gemaakt en dat had een leuke dame met nette sensuele uitstraling kunnen worden waarbij zij zich lekker had gevoeld en dat was nu zeker niet het geval.
  De vrouw uit nijkerk had in eerste instantie een leuke broek met top aan en komt dan op de catwalk met een vreselijk buik
  accentuerende rok aan. Een belediging voor deze mevrouw.

    /   Reply  / 
 2. Marja

  Deta is een mooie vrouw, met foute kleding. Maar wat jammer dat er voor dit programma geen goede styliste is! Het is de kunst om het accent te leggen op sterke punten en zwakke punten te camoufleren. Het enige zwakke punt is de buik van Deta….verder heeft ze prachtige benen, mooie borsten en een mooi gezicht. Dan wordt haar buik geaccentueerd! Wat ontzettend jammer! Maar ga door met leuke kleding Deta! Je verdient het om er leuk uit te zien…je bent nog een hele mooie en slanke vrouw. En ja….ik ben een superhetero vrouw :) . Veel geluk en succes met alles!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>