Waan je op het onbewoonde Robinson-eiland met app

Heb jij niet genoeg aan de afleveringen van ‘Expeditie Robinson’? Goed nieuws, met de nieuwe Facebook-applicatie krijg je een kijkje achter de schermen. De app biedt de mogelijkheid om het onbewoonde eiland in het tropische Maleisië te doorkruisen alsof men er zelf daadwerkelijk is gestrand.

De diverse 360 graden video’s geven een uitgebreid beeld van alle plekken waar de BN’ers een aantal weken afzien en strijden om Robinson 2013 te worden. Om de belevenis compleet te maken, kan de kijker op zes zogeheten hotspots exclusief beeldmateriaal bekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld plaatsnemen op de biechtstoel, zien hoe de zwaar bevochten Robinson-munten worden gemaakt en meekijken over de schouder van de cameraploeg: welke capriolen halen zij uit voor dat ene perfecte shot?

Kennisproef
Die-hard fans kunnen bovendien vanaf donderdag 7 november vier weken lang na elke uitzending hun kennis over ‘Expeditie Robinson’ testen. De app wordt dan uitgebreid met de kennisproef, een quiz met vragen over de voorgaande uitzending. Door de vragen goed te beantwoorden en te voorspellen wie de uiteindelijke winnaar van ‘Expeditie Robinson’ 2013 wordt, kunnen de fans de felbegeerde punten binnenhalen. Daarmee maken ze wekelijks kans op survival-pakketten en uiteindelijk zelfs op een reis voor twee personen naar het idyllische Fiji.

Klik hier om naar de app te gaan.

Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Expeditie Robinson dit jaar alleen met Bekende Nederlanders
Lees ook:Droombaan: oppassen op een bounty-eiland
Lees ook:Cast Expeditie Robinson 2012; meeste complotten
Lees ook:Nederlandse thriller gebruikt app; met je mobieltje in bios

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>