Drop Dead Diva dagelijks te zien bij RTL Lounge

De populaire Amerikaanse comedyserie ‘Drop Dead Diva’ is vanaf vandaag als eerste op de Nederlandse televisie te zien bij RTL Lounge. De serie wordt elke werkdag om 18.30 uur uitgezonden op de digitale vrouwenzender van RTL. Daarnaast is ‘Drop Dead Diva’ in marathonvorm (vijf afleveringen achterelkaar, zonder onderbrekingen) te zien op zaterdagavond om 22.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur.

‘Drop Dead Diva’ gaat over Deb: een oppervlakkig wannabe model met een perfect leven, totdat het noodlot genadeloos toeslaat. Na een fataal auto-ongeluk wordt Deb wakker als Jane: een succesvol advocate met een maatje meer. Zal het Jane lukken haar innerlijke schoonheid te waarderen?

‘Drop Dead Diva’, elke werkdag om 18.30 uur bij RTL Lounge

Lees ook:K3-show vanaf vandaag te zien bij RTL Telekids
Lees ook:America’s Next Top Model weer te zien op RTL 5
Lees ook:Kees Tol ook te zien als presentator Show Vandaag
Lees ook:Welke romantische comedy wil jij op RTL 8 zien?
Lees ook:Drop én chocola in nieuwe smaaksensatie van Autodrop‏

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>