Politiekorps rukt uit voor verdwijning jong meisje

Flikken Maastricht staat vanavond in het teken van de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden.

Romeo die nog steeds vrijwilliger is in een groep die zedendelinquenten begeleidt bij de terugkeer in de maatschappij, vreest dat de man waar hij verantwoordelijk voor is er iets mee te maken heeft. Maar Wolfs en Eva komen er achter dat de sporen naar heel iemand anders leiden. Ondertussen probeert Eva tevergeefs Tonja en haar vriend te laten getuigen over een misdaad die ze hebben gezien binnen de motorclub.

Nederland 1 – 20.30 uur

Lees ook:Meisje uit Haren nodigt per ongeluk duizenden mensen uit
Lees ook:Hello Kitty, voor jong en oud!
Lees ook:Vivan uit Enter is mooiste dorpse meisje van Nederland
Lees ook:Meisje uit Mexico van negen krijgt een baby
Lees ook:Meisje (15) uit Nootdorp gedood in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>