Everybody Dance Now: vanavond eerste live-uitzending

‘Everybody Dance Now’ dat elke week een van de best bekeken programma’s van de vrijdagavond is, gaat vanavond de laatste fase in met de start van de liveshows. In de eerste halve finale verschijnen de eerste acht acts die zich eerder plaatsten tijdens de auditie afleveringen: Art2Move, Andreas, Yvonne, Dutch Soul Supply, Be Different, Funky Presidentz, Di-Nice en Jayden.

Van deze acht acts bepaalt stemmend Nederland welke twee er doorgaan naar de finale op 12 april. Bovendien kan de jury in elke liveshow één green card weggeven die een plek garandeert in deze laatste uitzending. Op die manier strijden in de finale minimaal zes en maximaal negen kandidaten om de geldprijs van 25.000 euro.

Art2Move
Deze twee meisjes van 10 jaar uit Kerkrade zetten een performance neer als dansende standbeelden. Zij kregen bij de audities een green card van de jury en maar liefst 100 procent van de stemmen van het publiek. Weten zij deze vrijdag ook de stemmers op hun hand te krijgen?

Andreas
Deze dansende bakker met zijn opvallende postuur, wist in de eerste auditie aflevering van ‘Everybody Dance Now’ de jury te verrassen met zijn opvallende moves .

Yvonne
Deze paaldanseres laat paaldansen er heel makkelijk uit zien, maar niets is minder waar. Yvonne bewijst dat deze tak van dans een echte sport is.

Dutch Soul Supply
Oude soul wordt in een nieuw jasje gestoken door deze groep. Zij stonden in de top 5 van de ranking en wisten zich daarmee direct te plaatsen voor de eerste liveshow.

Be Different
De talentengroep ‘Be Different’ uit Almere bestaat uit dansers tussen de 10 en 18 jaar. De naam van de groep verklapt al dat er niet alleen grote leeftijdsverschillen zijn, maar iedereen heeft zo zijn eigen talent. Met hun opvallende optreden wisten zij een plek te bemachtigen voor de show van komende vrijdag.

Funky Presidentz
Deze crew van Eszteca Noya, ex-jurylid van ‘So You Think You Can Dance’, zet keer op keer een sterke performance neer. Zijn zij goed genoeg om zich te plaatsen voor de finale?

Di-Nice
Deze drie vriendinnen dansen samen de sterren van de hemel. Ook zij wisten een plek te bemachtigen in de top 5 van de ranking en gingen direct door naar de eerste liveshow van het dansprogramma.

Jayden
Met zijn 7 jaar is Jayden uit Zaandam de jongste deelnemer van ‘Everybody Dance Now’. Hij showt zijn breakdance skills.

RTL 4: tussen 20.30 uur en 22.30 uur

Lees ook:Live uitzending Samen tegen kinderkanker vanavond op tv
Lees ook:Everybody Dance Now is weer terug!
Lees ook:Jan Kooijman valt tijdens paaldans Everybody Dance Now
Lees ook:Verslag live-uitzending One Direction film Kinepolis Brussel
Lees ook:Vanavond The Ultimate Dance Battle met Dan Karaty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>