Nick en Simon maken clip met BN’ers voor KiKa

Samen met bekende collega’s hebben Nick en Simon een bijzondere clip opgenomen bij het nummer ‘Pak maar mijn hand’. Speciaal voor de campagne ‘Draag je steentje bij tegen kinderkanker’ van KiKa hebben onder anderen André van Duin, Robert ten Brink, Antoinette Hertsenberg, Irene Moors, Carlo Boszhard, Erica Terpstra, Bas van Werven, Ivo Niehe, Toine van Peperstraten en Jaap Jongbloed de stembanden gesmeerd en uit volle borst hun bijdrage geleverd. Gezamenlijk zingen zij met artsen, verpleegkundigen, patiënten en hun familie mee met Nick en Simon.

De unieke samenwerking tussen al deze mensen heeft geresulteerd in een clip die het motto van de campagne ‘Draag je steentje bij tegen kinderkanker’ onderstreept. Een campagne waarbij heel Nederland er samen voor kan zorgen dat het grootste kinderoncologisch centrum van Europa, het Prinses Máxima Centrum in Utrecht gebouwd kan worden. Met het kopen van een symbolische steen ter waarde van vijf euro kan iedereen zijn steentje bijdragen aan de realisatie van dit ziekenhuis. Een ziekenhuis waarin zorg en onderzoek op één locatie samen worden gebracht en waarmee de ambitie kan worden waargemaakt om in de toekomst 95% in plaats van 75% van alle kinderen met kanker te genezen.

Het televisieprogramma ‘Samen tegen kinderkanker’ is het hoogtepunt van de campagne. Bekende en onbekende Nederlanders dragen tijdens deze speciale live uitzending op woensdag 27 maart, om 21.25 uur op Nederland 1 bij de TROS, hun steentje bij. In dit programma, gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg, hebben Frans Bauer, André van Duin alias Meneer Wijdbeens en Erica Terpstra een belangrijke rol. Centraal in deze uitzending staan de optredens van artiesten als André Rieu, Guus Meeuwis en De Toppers. Zij treden voor dit goede doel op met jonge talenten.


Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Lees ook:Nick en Simon steunen Movember met bijzondere actie
Lees ook:Live uitzending Samen tegen kinderkanker vanavond op tv
Lees ook:Nick en Simon met Kees Tol naar Zuid-Afrika
Lees ook:Nick en Simon rocken in de boksring met Sterker
Lees ook:Nick en Simon, Alain Clark en Go Back to the Zoo: 5 mei!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>